Pomoc

Jeśli masz problem z Pakietem MR lub nie widzisz katalogu użytkowników
Przejdź do punktu 2.
Jak podejrzeć swój Profil?
Z menu obok dzwoneczka, kliknij w kolistą miniaturkę Twojego zdjęcia.

Skończyły mi się Punkty co mam zrobić?
Jeśli skończyły Ci się punkty, możesz je pozyskać za darmo, przeglądając naszą stronę lub Bloga, punkty zostaną dodane do Twojego konta  🙂 Jeżeli potrzebujesz więcej punktów przejdź na wyższy pakiet tu.
1. Jak zacząć ?
Utwórz konto lub zaloguj się

2. Aktywacja konta i wybór Pakietu lub Jak zmienić informacje, zdjęcie, hasło w profilu?

Kolejno przejdź z menu Konto -> Ustawienia i edytuj potrzebne informacje po czym Zapisz.

Następnie przejdź w Edytuj profil, uzupełnij i Zapisz.

Aby ustawić zdjęcie profilowe przejdź do menu Zdjęcia.

Pamiętaj też o wyborze Subskrypcji możesz przejść tu i wybrać plan dla siebie.

3. Jak mogę sprawdzić nowe wiadomości?
Przejdź z menu i wybierz Widomości.

 

4. Jak wysłać prywatną wiadomość?

Przejdź z menu Szukaj osób następnie kliknij na wybrany profilu oraz Napisz wiadomość.

 

5. Czy otrzymam powiadomienia o nowych wiadomości na e-mail?
Tak, zazwyczaj wysyłamy powiadomienia wiadomości na e-mail. Proszę sprawdzić pocztę w folderze SPAM z adresu MisjaRazem.pl. Jeśli nie ma powiadomienia to spróbuj zalogować się co jakiś czas na naszej stronie, aby sprawdzić wiadomości.
6. Jak korzystać z Czatu na żywo?

Tak samo jak w Punkcie 4.

7. Jak zostać osobą zweryfikowaną?
Przejdź do regulaminu Punkt 4.
8. Jak zadbać o swoje bezpieczeństwo?
Jeśli masz podejrzenia co do fałszywego konta lub widzisz niepokojącą wiadomość, zgłoś nam to! Postaramy się zweryfikować i przekazać do dalszej analizy. Uważaj na podejrzane wiadomości oraz profile. Nigdy nie podawaj numeru telefonu osobom nie zweryfikowanym lub takim do których nie masz zaufania!
9. Aktualizacje strony
W swojej przeglądarce na komputerze wybierz Historia: Wyczyść dane przeglądania, Zaawansowane, zakres czasu Od początku zaznacz tylko pole Obrazy i pliki w pamięci podręcznej, lub skorzystaj ze skrótu CTRL + F5 w oknie przeglądarki. Uwaga w innych przeglądarkach nazewnictwo i opcje mogą być podobne. Na wersji mobilnej (smartfonie), przejdź do Ustawień lub w Historię i czynność powtórz. Opcja ta nie czyści haseł, o ile inne pola nie zostały zaznaczone.
10. Usunięcie konta
Jeśli chcesz usunąć konto to prosimy Cię o zastanowienie się czy na pewno chcesz to zrobić? W innym przypadku nie będzie możliwe jego odzyskanie, a dane, znajomi, wiadomości zastaną bezpowrotnie utracone. Teraz daliśmy wam możliwość usuwania konta w waszym Profilu. Jak to zrobić? Przejdź na tą stronę lub w Ustawienia profilu -> Prywatność.

 

5 kroków – Jak zwrócić na siebie uwagę?

Strona Pomoc może ulec zmianie bez zapowiedzi.

Warto też zapoznać się z Regulaminem strony.